Probabil ca nu exista femeie in Romania care sa nu fi auzit de faptul ca cele mai bune produse cosmetice se gasesc la Avon, asa ca iti oferim sansa de a deveni reprezentant Avon sau doar consumator de produse de cea mai buna calitate.  Daca vrei sa faci primul pas, poti sa te inscrii aici ca reprezentant! Nu te cosata nimic si in plus ai sansa de a revinde aceste produse prietenilor tai, pentru ca beneficiezi de preturi mult  mai mici, existand produse la care primesti un discount de pana la 40%! Merita, nu-i asa?

Cum sa devin reprezentant Avon ?

Cred ca problema asta am reusit sa o clarificam in partea de introducere, te-ai inscris pe site-ul oficial al firmei Avon, fara intermediari si fara sa faci altceva decat sa iti dai datele de contact. NU esti obligat sa cumperi nimic, daca nu ai nevoie sau nu vrei. O vei face atunci cand bugetul iti va permite, iar dac avrei sa vezi mai mult decat un clienti obisnuit, ai in partea de sus a site-ului optiunea Login Reprezentanti si ajungi in propriul tau “magazin” Avon.

Ai vazut cat este de simplu acum sa devii reprezentant Avon? Iar ca sa fie si mai bine, inti “vand: un secret: odata intrat in sistemul de reprezentanti, chiar daca nu vinzi nimic, tot ai sansa sa cumperi pentru tine si familia ta, dar la un pret special!  Dac avrei mai multe detalii te aspteptam pe pagina noastra, Fan al produselor Avon pe FaceBook! Iar daca vrei sa citesti mai multe despre fashion, ramai alaturi de site-ul nostru! Merita, ai sa vezi si ai sa te convingi singura! Poti sa-ti aduci aici si prietenul, pentru ca acest site nu se adreseaza in mod exclusiv doamnelor, ci are inclusiv o rubrica pentru barbati.

Avon - promotie

Cum sa devin reprezentant Avon ?

Va multumim ca sunteti alaturi de produsele Avon, ne vom stradui in permanenta sa va aducem pe site-ul 4Fashion doar produse si informatii de calitate, asa cum este normal si firesc pentru un site care se gandeste in primul rand la cititorii sai.